Míg te Siófokon rágtad az ezerforintos lángost, a Mészáros család röhögve jachtozott
Partizán 2021/10/07 07:32

Egészen elképesztő videót tett közzé a Partizán a YouTube-on, bemutatva hogyan töltötték a nyarat az Orbán-rezsim kiskirályai, a Földközi-tenger szigetei közt hajókázva, miközben itthon épp átlépte a 30 ezret a járvány áldozatainak száma.

A tízperces rövidfilmet az a Németh Dániel készítette, akinek telefonjára idén júliusban telepítették a Pegasus megfigyelőprogramot, miközben az Orbán-elit által használt repülőt és jachtokat követte olasz és horvát kikötők közt. A filmből kiderül, hogy kik, mikor és hol vették igénybe a magyar oligarchák kedvenc magánjetjének, az OE-LEM lajstromú repülőgépnek, illetve a Lady Mrd és Seagull Mrd luxusjachtoknak a szolgáltatásait.

A filmben láthatjuk Barna Zsoltot, az Magyar Kereskedelmi Bank elnök-vezérigazgatójáta, a Lady Mrd fedélzetén pihenni. Feltűnik Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója is, majd Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János Vörös József ügyvéd és Végh Gábor, a ZTE futballklub tulajdonosának társaságában. 

 

Tanúi lehetünk annak is, miképp élvezi a mediterrán jólétet Mészáros Lőrinc jól táplált fia, majd láthatjuk az egész Mészáros-családot gondtalanul mulatozni a Seagull MRD luxusjachton. 

 

(Emlékezzünk, a Seagull MRD háromszintes megajachtot a becslések szerint 30 millió euróért – kb 11 milliárd forintért – vette Szíjj László kormányközeli üzletember máltai offshore cége.)

A videó azzal zárul, hogy 2021. június 21 és augusztus 29. között a 

  • az OE-LEM lajstromú magánjet  66 164 kilométert repült,
  • a Lady Mrd 8996, a Seagull Mrd 5333 kilométert hajózott,
  • a luxusjárművek használata nagyjából 540 millió forintba került.
     

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>>

Nézd meg a videót a Partizán YouTube-csatornáján!

 

Nyitókép: Németh Dániel/Partizán/YouTube

Vissza
Eredeti hír
Erősítem