Felhasználási feltételek

Szerződés tárgya

Jelen Felhasználási Feltételek (Szerződés) az Amplify App OÜ (továbbiakban Üzemeltető, székhely: Mustamäe tee 149a, 12916 Tallinn, Észtország, cégjegyzékszám: 16127292, email cím: info(kukac)erosito.hu) által üzemeltetett, erosito.hu elérésű weboldala az Erősítő (továbbiakban Weboldal vagy Szolgáltatás) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

A Weboldal bármely elemét igénybe vevő Felhasználó (továbbiakban Látogató, illetve Támogató), a használat megkezdésével egyidejűleg elfogadja jelen Szerződés feltételeit. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult a Felhasználási Feltételeket, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót egyoldalúan módosítani a Weboldalon nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, hatékonyabbá tétele, valamint új szolgáltatás bevezetése érdekében.

Szolgáltatás jellemzői

A Szolgáltatás lényege a Weboldalon az üzemeltető által megjelölt harmadik felek Üzemeltetőtől független tartalmának hivatkozása közvetlen linkek vagy beágyazások útján.  Az Üzemeltető célja, hogy a Weboldalon hivatkozott tartalmakra minél több internetező figyelmét felhívja, a Látogató számára megkönnyítse ezek megosztását, az Üzemeltető saját hirdetési tevékenységével új közönségekhez eljuttassa a hivatkozott tartalmakat.  

Az Üzemeltető törekszik arra, hogy a Weboldalon megbízható források kritikus, független szerkesztőségek által felügyelt tartalmából válogasson, indokolt esetekben további, harmadik felek által, a Weboldaltól független platformokon publikált releváns véleményeket és egyéb multimédiás tartalmakat kapcsoljon. Az Üzemeltető a tőle független tartalmakat a Weboldalon hivatkozó aloldalakat címkékkel kategorizálja, összefoglalóval, illusztrációval láthatja el. Amennyiben a Szolgáltató tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt tartalom harmadik felek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sért, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a Szolgáltató az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért nem vállal felelősséget.

A Weboldal látogatása ingyenes, ehhez személyes adatok megadása nem szükséges. A Felhasználónak lehetősége van arra, hogy a Weboldal aloldalain található közvetlen linkek használatával harmadik fél (pl. Facebook, Twitter, stb.) által üzemeltetett szolgáltatások keretein belül megossza másokkal az adott aloldalra mutató linket. A funkció használatához a megosztásra használni kívánt külső szolgáltatáson élő regisztráció szükséges, mely teljesen független a Szolgáltatástól és az Üzemeltetőtől.

A Weboldal Felhasználói a támogatás funkcióval hozzájárulhatnak a Weboldal egyes aloldalait promotáló  hirdetések költségeihez. Szolgáltató vállalja, hogy az oldalán rendszeresen tájékoztatja látogatóit a támogatások összesített felhasználásáról. A Támogatók lemondanak a befizetéseik bármilyen jogcímen való visszakövetelésének lehetőségéről.

A Támogató minden befizetés után kap egy automatikus visszajelzést e-mailben, amely további lehetőségeket, aktualitásokat is tartalmazhat.

Annak a Weboldal Felhasználónak, aki a hírlevél szolgáltatásunkra is feliratkozik, rendszeresen küldünk híreket, közleményeket, a szolgáltatás továbbfejlesztésével kapcsolatban kérdéseket, azzal, hogy a feliratkozó a hírlevélről bármikor le tud iratkozni (lásd. adatkezelési tájékoztató).

Közreműködő szolgáltatók

A Weboldal tartalmainak kiszolgálásakor a DigitalOcean, LLC (székhely: 101 Avenue of the Americas, 10th Floor, New York, NY 10013 USA, webcím: digitalocean.com) tárhelyszolgáltató működik közre. A Támogatók által kiválasztott összeg tranzakciójának teljesítésében a Stripe (székhely: 510 Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA, webcím: stripe.com, email: info(kukac)stripe.com) fizetési rendszer működik közre. Az erosito.hu és a Stripe közötti online fizetés folyamatát (azaz a virtuális kosarat) a Stripe partnere, a Snipcart biztosítja.