Gyakran ismételt kérdések (FAQ)

Mi ez az oldal?

Az Erősítő egy olyan platform, amin összeszedjük az internet általunk legfontosabbnak ítélt tartalmait (tényfeltáró cikkek, híradások, tudósítások, vélemények, vlogok, podcastek, stb) és a ti támogatásotokkal eljuttatjuk azokat a közösségi média és digitális hirdetések útján minél több emberhez. Még többet megtudhattok erről a Rólunk leírásból. 

Hogyan választjátok ki a hírforrásokat?

Munkánk során független hírforrásokat szemlézünk, olyan hírportálokat, újságokat, mint pl. 24.hu, Telex, HVG, 444, Magyar Hang, Magyar Narancs, Válasz Online, Klubrádió. Tematikus oldalakat is figyelünk, pl. Szeretlek Magyarország, Átlátszó, G7, Direkt36, Media1, Mérce, Mfor, valamint törekszünk arra, hogy minél több helyi hírforrás (pl. Szabad Pécs, KecsUP, Debreciner, Veszpresszó stb.) is megjelenjen az oldalon.

Hogyan választotok témákat?

Igyekszünk a legfontosabb közügyekkel kapcsolatos híreket ajánlani, elősegíteni ezek terjedését, egyben törekedve arra, hogy ajánlóink segítségével új olvasókkal ismertessük meg a hivatkozott forrásainkat.

Mennyivel több az "erősítés" annál, hogy megosztok cikkeket?

Az Erősítő nem csak a cikkek összegyűjtésével segít. Az oldal használatával elérheted, hogy nemcsak a barátaid, hozzád gondolkodásban közel állók értesüljenek a szerinted fontos hírekről, hanem azok eljussanak olyanokhoz is, akik nem tartoznak a szemlézett újság rendszeres olvasói közé.

A kezdőoldalon válogathatsz szemlézett témáink közül. Ha találsz egy olyan cikket, aminek terjedését szeretnéd segíteni, az “Erősítem” gombra kattintva kiválaszthatod a támogatás formáját. Ezzel kapcsolatban bővebben a “Felhasználási feltételek” és az “Adatkezelési tájékoztató” oldalainkon olvashatsz.

Miből tartjátok fent az oldalt?

Az Erősítő sorsa, mint minden közösségi finanszírozással működő vállalkozásé a ti kezetekben van.  Ha elegen támogatjátok, az biztosítja majd a hosszú távú működésünket is. Igyekszünk az oldal elindításához és fenntartásához egyéb forrásokat is bevonni. Kezdetben minden felajánlásotok 100%-át felhasználjuk. A támogatásotok orientál minket, hogy ti mit tartotok fontosnak, merre menjünk, mit erősítsünk. Később pontosan ismeretett mértékű, minimális - az oldal üzemeltetéséhez szükséges - jutalékot vonunk majd le a befizetésekből.

Mekkora elérésre számíthatok?

A támogatási aloldalon feltüntetett elérés számok becslések. A cikk témáján, célcsoportján, ajánló szövegünkön túl számos tényező befolyásolja a hirdetéseink elérését. Törekszünk arra, hogy a becsléseinket meghaladó, leghatékonyabb elérést biztosítsuk az erősített cikkeknek. Erről is olvashattok még a Rólunk fejezetben.

Van még kérdés?

Várjuk a további felmerülő kérdéseket és észrevételeket az info(kukac)erosito.hu címre, a legfontosabbakat igyekszünk majd megválaszolni ezen az oldalon is.