Rólunk

Az Erősítőhöz hasonló oldal – amely egyelőre tesztüzemmódban működik -  nem indult még Magyarországon. A cikkajánló oldalak ugyan nem ismeretlenek hazánkban és a műfaj gyakorlatilag majdnem egyidős a magyar internettel, de amire mi vállalkozunk, gyökeresen különbözik a jól ismert hírgyűjtők világától.

Ezeket érdemes tudni az Erősítőről

 

Manapság sok internetezőhöz nem jutnak el a számukra fontos hírek, tartalmak. Az Erősítő ezek megosztásához, új közönséghez való eljuttatásához nyújt új eszközt, felturbózva a hagyományos megosztási lehetőségeket.

Minden cikkszemlénk tematikusan szerkesztett, semmi nem jelenik meg automatikusan az Erősítő oldalain. Te, mint az Erősítő látogatója az egyes szemlék oldalán dönthetsz róla, hogy megtolod-e a hivatkozott cikk vagy a hozzá kapcsolódó témakör híreinek elérését.

Többféle támogatási csomag közül választhatsz, és a legszimpatikusabbat bejelölve dönthetsz arról, hogy a közbeszéd milyen témaköreit látnád szívesen szélesebb közönség előtt kitárgyalva.

Ha szívügyed egy társadalmi, közéleti, kulturális téma, de nem tudod, hogyan hívhatnád fel több ember figyelmét rá, akkor jó helyen jársz, az Erősítő segít a “hangosításban”.

Ha egy fontos ügy, civil szervezet támogatójaként úgy érzed nem elég erős a hangod, nehezen navigálsz az állandóan változó közösségi média hullámain, de szeretnéd a küldetésedet minél több emberrel megismertetni, szintén jó helyen jársz, igény szerint akár különbejáratú együttműködést is tudunk ajánlani az oldal alapvető funkcióin túl.

Hogyan használjuk fel a támogatásként kapott összeget?

 

Hirdetések. Linkjeinket a legelterjedtebb közösségi platformokon, és egyéb digitális eszközökkel hirdetjük. Olyan internetezőkhöz, akikhez a hivatkozott tartalom feltételezésünk szerint organikusan nem jutna el.

Tartalom. Ahogyan oldalunkon, úgy a hirdetéseinkben is a hírek lényegét kiemelve hivatkozunk fontos tartalmakra. A forrás hitelességére építve, a tartalmak eredeti mondanivalóját megőrizve mutatunk rá hírekre. Törekszünk arra, hogy akinek felkeltettük az érdeklődését elolvassa a hivatkozott tartalmat, annak eredeti megjelenési helyén.

Hatékonyság. A támogatások felhasználásakor törekszünk arra, hogy az elérést a legnagyobb mértékben, költséghatékonyan, és a leginkább releváns közönségekkel bővítve hirdessünk. Tehát célunk, hogy az adott téma iránt potenciálisan érdeklődő, nagyobb eséllyel kattintó, illetve a téma által leginkább érintett új olvasókat keressük meg.

Hatás. Hírlevelünkben ismertetjük a legjobban futó, legnagyobb új közönséget elérő témákat, anyagokat, hirdetéseket.

Finanszírozás. Nem rég indult technológiai vállalkozásként a kezdőtőkénk erre szánt forrásait, illetve befolyó támogatásaitok teljes összegét hirdetésekre fordítjuk. Később a hozzájárulások összegének növekedésével, a befizetések jutalékából tervezzük finanszírozni oldalunk működtetését.
 

---

Üzemeltető: Amplify APP

Kapcsolat: [email protected]