Visszaélés-gyanús ügyek a fideszes képviselőjelölt múltjából
Nerpédia 2022/01/26 19:29

Nyitrai Zsolt nem elég a Fidesznek, új jelöltet indítanak helyette országgyűlési képviselőnek Heves megye 1. számú választókerületében, akinek pártjához méltó módon van néhány csontváz a szekrényében, derül ki a Nerpédia gyorstalpalójából.

Eger és környéke teszi ki Heves megye 1-es választókerületét. 2014 óta Nyitrai Zsolt a terület országgyűlési képviselője, de a Fidesz 2022-ben egy kevésbé ismert alakot indít helyette. Pajtók Gábor fog szerepelni a Fidesz listáján, aki bár nincs országos ismertsége, a neve felbukkant pár érdekes ügy táján.

Pajtók 2014 óta kormánymegbízott, de előtte több Fideszhez köthető vezetői pozíciót is betöltött. A neve előkerült több visszaélés-gyanús botránynál: például az egri ingatlanbotránynál, amikor fideszes politikusok EU-s pénzen vettek maguknak lakásokat, irodákat. Vagy az egri parkolóház ügyénél, ami során néhány év leforgása alatt százmilliók estek ki a város költségvetéséből.

Egerben is repkednek a milliárdok az indokolatlanul költséges sportberuházásokra A Szentmarjay Stadion felújítását és az Északi sporttelep kialakítását is egy Mészáros Lőrinchez kötődő cég nyerte, a verseny nem meglepő módon nem volt túl szoros.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>>

Olvass saját településedről a Nerpédián!

 

Nyitókép: Dr. Pajtók Gábor/Facebook

Vissza
Eredeti hír
Erősítem